vineri, 23 ianuarie 2009

Salata aromata,la borcan



Ingrediente:

4 rosii,decojite,fara seminte,cuburi
2 cepe mici,fin tocate
3/4 cana ardei iute/mediu iute
6-8 catei usturoi,fin tocati-optional
1 legatura coriandru,tocat
1 lingurita oregano uscat
suc de la 2 lamai
1 Lingura sare de mare
4 Linguri zer(daca nu ai pui 1 Lingura sare)
1/4 cana apa filtrata


Pregatire:

Amesteci toate ingredientele,le pui in borcane de 250 ml cu gura larga,le presezi usor cu un pisalog sau ciocan de carne,adaugi apa daca e nevoiesa acopere legumele.Lasi deasupra legumelor 2,5 cm pana la capac.Acoperi si lasi la temp. camerei cca 2 zile,apoi dai la rece.


Reteta aici:

Salsa

http://friendseat.com/Salsa-Recipe

Niciun comentariu: