luni, 19 ianuarie 2009
Oua la cuptor cu frunze sfecla
Ingrediente 4 portii:
150 g frunze sfecla alba/swiss chard,tocate
1 ceapa rosie,fin feliata
4 oua mari
4 Linguri smantana
sare si piper
Pregatire:
Incalzesti putin ulei masline in tigaie,pui ceapa.O sotezi la foc mediu,pana incepe sa se caramelizeze.Adaugi frunzele sfecla,le lasi pana se vestejesc putin.Asezonezi cu sare,piper.
Imparti amestecul in 4 forme.In mijlocul fiecarui amestec presezi putin si in adancitura spargi 1 ou,ai grija sa ramana galbenusul intreg.
Deasupra pui o lingura smantana si pui formele in tava,umplii cu apa fierbinte pana la 1/2 formelor.
Cuptorul trebuie sa fie preancalzit la 160*C,si coci 10 min,ca sa ramana galbenusul lichid/curga.
A servit cu paine Liguriana cu masline.
Reteta aici:
Baked Eggs
http://cookalmostanything.blogspot.com/2007/02/baked-eggs.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu