Ingrediente:
110 g faina patiserie-de prajituri
75 g zahar pudra
5 g praf copt
1 praf sare
25 g ulei usor(de nuci)
2 galbenusuri
90 g suc portocale
1 Lingura potrocala rasa
1 lingurita extract vanilie
4 albuse
1 lingurita crema tartar/sare lamaie
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 175*C.
Ungi cu unt o tava de 25/30 cm.
Cerni faina,zaharul,praful copt si sarea intr-un bol mare.Adaugi uleiul,galbenusurile,sucul si coaja portocala,vanilia,amestecicat sa se combine.
Bati albusurile spuma,adaugi crema tartar si bati pana sta cu mot,delicat incorporezi albusurile in aluat,torni in tava si coci cca 25 min,pana scobitoarea iese curata,nu coace in plus(sa fie rascopt).Scoti din cuptor pe gratar de sarma lasi la racit.Acoperi sa-l pastrezi umed.
Reteta aici:
Bostini Cream Pie Spoons
http://thepassionatecook.typepad.com/thepassionatecook/2007/10/bostini-cream-p.html
luni, 6 octombrie 2008
Blat de tort(chiffon cake)
Etichete:
Blat tort,
Condimente,
Octombrie 2008,
portocale,
Tort,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu