luni, 13 octombrie 2008

Escalop vitel cu sos cremos de lamaie



Ingrediente 1 portie:

1 lingurita ulei masline
1 lingurita unt
1 escalop vitel
faina
sare si piper
1 lamaie,coaja si suc
1/4 cana supa pui (cub)
1/4 cana smantana grasa
1 Lingura patrunjel tocat


Pregatire:

1.Incalzesti untul si uleiul in tigaie.
2.Pudrezi carnea cu faina,asezonezi cu sare,piper.
3.Orumenesti pe ambele parti.
4.Scoti carnea,lasi deoparte.
5.Torni supa.
6.Adaugi coaja si sucul lamaie.
7.Cureti cu lingura lemn,tigaia.
8.Adaugi smantana,reduci focul,reduci la grosimea dorita,sosul.
9.Iei de pe foc,pui patrunjelul.
10.Torni sosul peste carne.


Reteta aici:

Veal Scaloppine with Lemon Cream Sauce

http://closetcooking.blogspot.com/search/label/Veal

Niciun comentariu: