miercuri, 22 octombrie 2008

Oua umplute cu bacon



Ies 24 jumatati.

Ingrediente:

12 oua,fierte tari
4 Linguri maioneza
2 Linguri mustar
1 lingurita zahar
4 Linguri ceapa verde/arpagic,tocat
6 Linguri bacon bucati
6 Linguri rosii,tocate
sare si pier,dupa gust
frunze rucola pt garnisit



Pregatire:

Fierbi ouale,cand sunt reci complet,le cureti si le tai pe lungime in 1/2.Scoti galbenusurile si le pui in bol,le pasezi fin cu furculita.
Adaugi maioneza si mustarul,amesteci.Adaugi zaharul,amesteci.Adaugi ceapa si baconul,gusti si potrivesti sarea si piperul.Pui cu cornetul amestecul in 1/2 de ou.Cand ouale sunt bine umplute,pui deasupra fiecaruia,rosii si garnisesti cu frunze rucola.


Reteta aici:

BLT Deviled Eggs

http://www.atlantacuisine.com/cgi-bin/eforums/YaBB.pl?num=1215654815

Niciun comentariu: