marți, 28 octombrie 2008

Biscuitii Anei cu stafide




Ies 16 buc.

Ingrediente:

1/2 cana stafide
3 Linguri apa calda
3 cani faina obisnuita
2 Linguri zahar
1 Lingura praf copt
1/2 lingurita sare
3/4 cana unt nesarat,rece,cuburi
1 cana lapte
2 Linguri lapte pt uns


Pregatire:

1.Preancalzesti cuptorul la 190*C.Inmoi stafidele in apa calda,scurgi excesul de apa.Lasi deoparte.
Amesteci impreuna:faina,zaharul,praful copt si sarea.Cu degetele freci untul in faina,sa ramana niste bucatele vizibile.Adaugi 1 cana lapte,pana aluatul se aduna impreuna.Adaugi stafidele.
2.Pui aluatul pe suprafata infainata.Imparti aluatul in doua bucati.Presezi cu degetele sa ai 2 cm grosime.Fiecate bucata(rondea) o tai in 8 triunghiuri.Asezi biscuitii pe hartie copt in tava si-i ungi cu laptele ramas (2Linguri).Coci 15-18 min,pana se auresc.


Reteta aici:

Raisin Tea Biscuits-Anna Olson

http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=3824

Niciun comentariu: