luni, 13 octombrie 2008

Escalop de vitel cu sos de vin si ciuperci



Ingrediente:

1 Lingura unt
113 g ciuperci,feliate
1 lingurita ulei masline
1 lingurita unt
1 escalop vitel
faina
sare si piper
1/2 cana vin sec Marsala
1 Lingura patrunjel tocat
1 Lingura smantana grasa,optional

Pregatire:


1.Topesti untul in tigaie.
2.Prajesti ciupercile pana sunt maro-aurii,lasi deoparte.
3.Incalzesti untul si uleiul in tigaie.
4.Pudrezi carnea cu faina.
5.O rumenesti pe ambele parti.
6.Scoti carnea,o asezonezi cu sare,piper.
7.Torni vinul in tigaie.
8.Cu lingura lemn,cureti tigaia.
9.Adaugi ciupercile(si smantana daca folosesti),fierbi la foc mic cateva min,reduci sosul.
10.Iei de pe foc,adaugi patrunjelul.
11.Torni sosul peste carne.


Reteta aici:

Veal Scaloppine with Mushroom Marsala Sauce

http://closetcooking.blogspot.com/search/label/Veal

Niciun comentariu: