miercuri, 15 octombrie 2008

Negrese ciocolatoase




Ingrediente:

113 g ciocolata neandulcita
1/2 cana unt/margarina
1 2/3 cana zahar
3 oua
3/4 cana faina
225 g crema branza,moale
4 lingurite faina
1 ou
1/4 lingurita vanilie
1/2 cana ciocolata demidulce


Pregatire:

1.Topesti ciocolata si untul la foc mic,iei de pe foc,adaugi 1 1/3 cana zahar si 1/2 lingurita vanilie,racesti 15 min.Adaugi 3 oua si 3/4 cana faina.
2.In bolul mixerului,amesteci 1/3 cana de zahar ramas,crema branza,1 ou,4 lingurite faina si 1/4 lingurita vanilie.
3.Ungi o forma de 20/20/5 cm.Intinzi 2/3 din aluatul de ciocolata,intinzi cu lingura amestecul de branza deasupra.Intinzi restul aluatului cu ciocolata.
4.Coci la 175*C,pt 20 min.Presari bucati ciocolata,coci mai mult de 12 min.Racesti.Acoperi,pastrezi in frigider.Inainte de servit lasi 30 min la temp. camerei.

Ies 16 portii.

Reteta aici:

Brownie Chocolicious

http://cakeplate.blogspot.com/2006_09_01_archive.html

Niciun comentariu: