joi, 30 octombrie 2008

Prajituri americane cu ciocolata alba/brownies




Ingrediente:

unt topit,pt uns
150 g ciocolata alba,tocata
150 g unt nesarat
3 oua,usor batute
150 g / 1 cana faina simpla
60 g / 1/2 cana lapte praf
60 g / 1/4 cana zahar pudra
1/4 lingurita praf copt
180 g ciocolata alba,tocata
145 g / 1 cana alune padure,intregi


Pregatire:

1.Preancalzesti cuptorul la 180*C.Ungi o forma patrata de 20 cm,cu unt topit.Pui la baza si pe margini hartie,sa depaseasca marginea.
2.Pui la foc mic ciocolata si untul.Gatesti 5 min,amesteci frecvent,pana se topesc si se combina.Lasi deoparte sa se raceasca usor.
Adaugi ouale in amestecul racit,amesteci bine cu lingura de lemn,sa se combine.
3.Cerni faina,laptele praf,zaharul,praful copt,in bol mediu.Adaugi ciocolata in plus tocata si alunele.Adaugi (in amestecul de unt) si amesteci sa se combine.
4.Torni in forma si coci 50 min,sau pana scobitoarea introdusa in centru iese cu firimituri umede.
Scoti din cuptor,lasi deoparte sa se raceasca complet in tava.



Reteta aici:

White chocolate and macadamia brownies

http://www.macadamias.org/index.php?p=11

Niciun comentariu: