marți, 9 septembrie 2008
Sorbet Ciocolata
Ingrediente pt 4 portii:
1/2 cana/125 ml pudra cacao
1 cana/250 ml apa
2/3 cana/150 ml zahar granulat
1 lingurita/5 ml Frangelico
suc de la 1/2 lime
Pregatire:
1.Faci un sirop simplu di apa si zahar,la foc mediu.pana se dizolva zaharul.Pui cacaoa in siropul fierbinte,amesteci sa se incorporeze.Adaugi lichiorul si sucul lime.Lasi sa se raceasca complet.Pui in aparatul de inghetata,transferi in congelator sa se raceasca complet.
Reteta aici:
Chocolate Sorbet
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=6235
Frangelico =lichior alune padure, aromat cu ierburi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu