marți, 13 ianuarie 2009
Bomboane cu nuci
Ingrediente:
100 g bucatele nuci
85 g zahar pudra
2 lingurite albusuri,batute usor
200 g ciocolata menaj
1 Lingura zahar tos
30 jumatati nuci
Pregatire:
Macini 100 g nuci cu 1 lingura zahar.Adaugi zaharul pudra si albusurile batute inainte.Amesteci si lasi la rece 20 min.Cu amestecul rece formezi mici bile ,le presezi usor cu degetul.Topesti ciocolata pe baie apa.Cu ajutorul unei furculite introduci bomboanele in ciocolata topita,le scoti pe hartie copt.In centrul fiecarei bomboane asezi o 1/2 nuca.Odata intarite,le pui in forme hartie.
Reteta aici:
Cioccolatini alle noci
www.tortorellasas.it/ricettario11.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu