Ingrediente:
1 pahar miere
3 oua
200 g zahar
2 3/4 pahare faina
3 linguri ulei
1 vanilie
1 lingurita scortisoara
praf de cuisoare
coaja lamaie
unt
MDP:
Se freaca bine mierea cu zaharul intr-un vas,pe foc mic,pana se topeste.Se ia de pe foc,se adauga cate un ou intreg,cate o lingurita de ulei si cate putina faina,pana se termina toate.Se adauga scortisoara,vanilia,cuisoarele,coaja lamaie.Se unge o forma cu unt,se infaineaza,se toarna compozitia,se coace.Se pot adauga si nuci taiate bucatele.
vineri, 2 decembrie 2011
Turta dulce
Etichete:
Condimente,
Craciun,
cuisoare,
Decembrie 2011,
Desert,
lamaie,
miere,
scortisoara,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu