sâmbătă, 3 decembrie 2011
Paine surpriza
ingrediente:
o paine rotunda
1-2 salate verzi
200 g sunca
20 g salam Sibiu
20 masline negre
4 catei usturoi
ulei
otet
MDP:
Se taie un capac,se scoate miezul,se taie cubulete,se prajesc in ulei 2 catei usturoi.Painea se unge la interior cu ulei,se freaca cu usturoiul ramas,se baga la cuptor 10 min.Se taie:salata,sunca cubulete,se amesteca cu maslinele si crutoanele,ulei,otet,sare,piper.Se pune in painea scoasa din cuptor,se acopera cu capacul,se serveste.
Reteta:
Gheorghe Ambrinos-Constanta
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
Decembrie 2011,
Paine,
salam,
salata verde,
sunca,
Taieturi culinare din ziare,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu