sâmbătă, 3 decembrie 2011
Oua cu varza
Ingrediente:
5-6 oua
300 g varza Bruxelles
50 g unt
1 lingurita faina
50 g branza rasa
1/4 l lapte
sare
piper
putina nucsoara
MDP:
Se pune varza la fiert in apa clocotita putin sarata.Se fierbe pana se inmoaie,se strecoara,se paseaza.Ouale se fierb tari.Se amesteca piureul cu 1/2 din branz,se pune compozitia intr-un vas Jena uns cu unt.Ouale se taie felii groase.Se prepara un sos alb cu restul de unt,lapte,faina.Se sareaza,pipereaza si se pune putina nucsoara.Se amesteca ouale cu sosul se intinde peste varza.Se presara branza rasa.Se da la cuptor,la foc iute,15-20 min.
Nota:
se poate folosi si varza obisnuita dar mica.
Etichete:
branza,
Condimente,
Decembrie 2011,
Mancare,
nucsoara,
Oua,
varza,
varza Bruxelles
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu