miercuri, 28 decembrie 2011
Sarmalute in foi de vita
Ingrediente:
40-50 foi de vita
1/2 lingurita sofran
250 g orez
500 g ciuperci
3 cepe
ulei masline
sare
piper
MDP:
Inabuse ceapa in ulei si putina apa.Adauga orezul,lasa pe foc cateva minute,apoi presara sofranul si un praf sare.Pune ciupercile taiate cubulete.Acopera cu apa si lasa sa fiarba inabusit.La final potriveste gustul de sare si piper,aromatizeaza cu verdeata.Impacheteaza sarmalutele in foi vita,acopera-le cu apa si lasa sa fiarba 10 min pw flacara apoi 30 min in cuptor.Cand sunt gata stropeste-le cu putin ulei.
Etichete:
ciuperci,
Condimente,
Decembrie 2011,
orez,
sofran,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu