Ingrediente:
6 oua
100 gr unt
300 gr zahar
250 gr faina
4 gr praf copt Alex
10 ml super esenta rom Alex
500 gr caise
Zahar vanilat
Scortisoara
MDP:
Se spala fructele,se scot samburii.
Albusurile se bat spuma tare,se adauga zaharul,esenta rom,se bat pana se intaresc.Se adauga galbenusurile si untul topit si racit,amestecandu-se usor.Se incorporeaza faina si praful de copt stins cu otet.Compozitia se toarna in tava unsa si tapetate cu faina.Deasupra se asaza caisele felii,tavalite prin scortisoara.Se coace la foc potrivit timp de 40 min.Se pudreaza cu zahar vanilat si se taie rece.
Reteta:
Casa Prajiturilor
joi, 1 decembrie 2011
Prajitura cu caise
Etichete:
caise,
Condimente,
Decembrie 2011,
Desert,
Prajitura,
scortisoara,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu