Blatul:
6 albusuri
350 g zahar pudra
vanilie
Crema:
250 g unt
250 g zahar
1 pahar lapte
100 g cacao
33 galbenusuri
MDP;
Se bat albusurile spuma foarte tare,se adauga zaharul treptat si vanilia.Din compozitie se fac 3 blaturi,se coc pe hartie unsa cu unt la foc foarte slab 40-45 min.
Crema:
Se fierbe zaharul cu laptele formanad un sirop.Cand clocoteste se adauga cacaoa trecuta prin sita,ca sa nu faca cocoloase;se amesteca in continuu,se lasa pe foc pana se ingroasa,ca o smantana.Se freaca untul spuma si cand siropul s-a racit se amesteca treptat cu untul punand lingurita dupa lingurita.Se procedeaza la fel si cu galbenusurile,punandu-le pe rand.Se pune crema intre blaturi,se opreste o parte pt imbracat tortul.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu