sâmbătă, 3 decembrie 2011
Ficat cu fructe uscate
Ingrediente:
8 ficati mari de pasare/4 ficati de gasca(cca 100 g fiecare)
50 g fistic
100 g caise uscate
100 g nuci curatate
4 linguri supa vita concentrata
2 linguri otet vin alb
sare grunjoasa
piper
MDP:
Incingi cuptorul aragazului.
Incingi gratarul,cand e bine incins frigi feliile de ficat 1 min pe o singura parte.
Asezi ficatul pe un gratar mai mic pe care il asezi intr-o tava ce merge la cuptor.Sarezi,pudrezi cu piper,dai tava 5 min in cuptorul bine incins.
Scoti tava din cuptor,pastrezi putina grasime/sos de la ficat dupa care clatesti vasul cu otet.
Tai fructele uscate in forme neregulate si le sotezi cateva minute in grasimea pastrata de la ficat.
Stingi cu supa concentrata,lasi putin sa scada.
Servesti ficatul alaturi de fructele ssotate impreuna cu sosul lor.Pudrezi cu putina sare grunjoasa.
Etichete:
caise,
Condimente,
Decembrie 2011,
ficat,
fistic,
Mancare,
nuci,
Supa,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu