sâmbătă, 3 decembrie 2011
Prajitura cu malai
Ingrediente:
500 g lapte
250 g malai
250 g zahar
250 g faina
30 g drojdie
1 varf cutit scortisoara
coaja lamaie
100 g stafide
MDP:
Se pune malaiul in vas si se toarna laptele
fierbinte.Se lasa 12 ore(se prepara seara).Dimineata se adauga celelalte ingred. si se amesteca bine.Se unge o forma cu unt,se toarna compozitia si se da la foc potrivit.Cand e coapte se scoate si se poate unge cu glazura de zahar
Reteta:Didi Balmez-Carte de bucate alese
Etichete:
Condimente,
Decembrie 2011,
Desert,
lamaie,
malai,
Prajitura,
scortisoara,
stafide,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu