miercuri, 28 decembrie 2011
Colacei Iepurasi de Pasti
Ingrediente 12 buc:
500 g faina
1 plic drojdie uscata
100 g zahar
200 ml lapte cald
2 oua
1/2 lingurita sare
100 g unt
stafide
1 galbenus
12 oua fierte si vopsite
MDP:
Amesteci:faina,drojdia,laptele cald,zaharul,ouale,untul taiat bucatele.Framanti bine si lasi la dospit caa 30 min.Framanti coca si o imparti in 12 bilute,din care formezi colacei in forma de iepuras.Pui stafide in loc de ochisori.Lasi coca sa se mai dospeasca 20 min.Incalzesti cuptorul la 180C,ungi iepurasii cu galbenus batut.Dai la cuptor incins 30 min.Scoti colaceii din cuptor,lasi la racit si in mijlocul lor asezi cate un ou fiert si vopsit.
Etichete:
Condimente,
covrigi,
Decembrie 2011,
Oua,
sarbatori,
Sf Paste,
stafide,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu