joi, 1 decembrie 2011

Salata de linte cu pui- Mariana


Ingrediente;

1 cana(250 ml) linte verde
1 farfurie cu varf carne pui fiarta
3 morcovi mari fierti
4 albusuri fierte

Maioneza din:

4 galbenusuri fierte
3 galbenusuri crude
Suc lamaie/sare lamaie
Putin zahar
Sare


Optional:

Gogosari acri/ceapa tocata/marar tocat


MDP:

Se pune lintea in apa rece la inmuiat,se arunca apa,se pune alta si se fierbe,se scurge,se lasa la racit.Se amesteca cu:albusurile tocate,carnea de pui si maioneza.
Pt ca iese destul de multa am impartit-o in 4 parti si am facut 4 salate diferite ca gust.In una am pus gogosar,in alta marar tocat,in alta ceapa tocata iar o parte am lasat-o simpla.Am consumat-o intai pe cea cu ceapa pt a nu-si schimba gustul.Toate au fost foarte bune.

Niciun comentariu: