joi, 1 decembrie 2011
Salata de linte
Ingrediente:
200 g linte
2 morcovi rasi
1 ceapa
1 lingurit chimen
2 linguri ulei
1 lingura marar
Sare
2 cesti sos smantana
Mdp:
Se alege lintea,se spala,se tine 12 ore la inmuiat in apa calduta,se arunca apa,se pune apa rece.se pune la fiert.Se scurge,se lasa la racit se amesteca cu morcovii rasi,ceapa tocata mic,ulei,chimen,sare,marar.Peste ele se toarna sosul de smantana si se lasa sa se raceasca-inainte de a fi servita timp de 15-20 min.
Etichete:
chimen,
Condimente,
Decembrie 2011,
linte,
marar,
morcov,
Salate,
smantana,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu