sâmbătă, 3 decembrie 2011
Cupe de vara
Ingrediente 6 portii:
3 portocale
1 kg piersici
6 albusuri
250 g zahar
1 lingura rom
Decor:
3 piersici
18 piscoturi invelite in ciocolata/limbi pisica
6 cirese confiate
fasii coaja portocala
frunze menta
MDP;
1.Tai portocalele,le storci,pastrezi cojile si sucul.Oparesti piersicile in apa cu putin zahar si paseaza-le.Fierbe zaharul cu sucul portocale cca 5 min,pana se leaga si toarna lichidul fierbinte peste albusurile batute spuma.Adauga pireul de fructe si romul.
2.Decojeste piersicile crude si taie-le felii inguste pt ornat.
3.Umple 1/2 de portocala cu crema de fructe.Orneaza cu felii de piersica si cate o ciresa/alta fructa confiata in centrul cupei,iar pe margini infige 3 piscoturi in ciocolata.Optional poti imbogati decorul cu fasii de portocala si cateva frunzulite de menta.
Reteta:Petrisor
Etichete:
biscuiti,
cirese,
Decembrie 2011,
Desert,
Dulceata,
fructe confiate,
menta,
piersici,
portocale,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu