Ingrediente:
400 g visine din compot
4 galbenusuri
2 linguri zahar
1 vanilie
1 varf cutit sare
2 linguri smantana
4 albusuri spuma
100 g faina
1 lingura margarina
MDP:
Se scot samburii de la 400 g visine din compot,se lasa sa se scurga bine,in strecuratoare.Separat se freaca 4 galbenusuri cu 2 linguri zahar,1 praf vanilie,1 varf cutit sare,2 linguri smantana.Se bat spuma cele 4 albusuri,se adauga la celelalte.Se amesteca usor cu 100 g faina apoi cu visinile scurse.Se infierbanta in tigaie o lingura margarina,se face focul foarte mic,se pune compozitia.Se acopera se lasa 2 min,se scutura tigaia.Omleta se taie in sferturi,se intoarce,sa fie coapte pe ambele parti,se acopera si se lasa pana se prinde bine.Se presara cu zahar tos amestecat cu putina scortisoara,se serveste imediat.
vineri, 2 decembrie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu