vineri, 2 decembrie 2011

Fursecuri cu branza de vaci

Ingrediente:

Pt aluat:

250 g faina
100 g branza vaci
100 g zahar
120 g unt/margarina
1 ou
vanilie
coaja lamaie

Pt deasupra:

150 g branza vaci
3 oua
200 g zahar pudra
50 g stafide
50 g nuci
MDP:

Se amesteca branza cu untul,zaharul,oul,faina,aromele,se formeaza o coca,se framanta usor.Se intinde o foaie,se asaza pe o tava unsa cu unt si infainata.Se coace pe 1/2 cca 15-20 min.Se scoate tava si se toarna pe deasupra urmatoarea crema:se freaca 150 g branza vaci cu 100 g zahar si 3 galbenusuri,se adauga stafidele curatate si spalate.Peste aceasta crema se asaza albusurile batute spuma cu 100 g zahar pudra,se intinde cu un cutit pe toata suprafata si se presara deasupra nucile taiate fin.Se da la cuptor la foc moale si se lasa 30 min.Se taie calda si se lasa in tava sa se raceasca.

Niciun comentariu: