joi, 2 aprilie 2009
Pui la gratar
Ingrediente 4 portii:
4*500 g pui(mici)
2-3 ardei iute rosu,fin tocat/dupa gust
2 Linguri ulei ev masline
2 catei usturoi,fin tocati
2 Linguri oregano,tocat
3 Linguri suc lime
sare fulgi
piper
2 lime,injumatatite
Pregatire:
Tai cu foarfeca/cutitul puii,inlaturi coloana vertebrala,turtesti fiecare 1/2 cu mana.
Combini ardeii,uleiul,usturoiul,oregano si sucul lime in bol mic,asezonezi cu sare si piper.Asezi puii in tava torni 1/2 din amestecul lime,acoperi puii.Lasi in frigider 30 min cel putin.Preancalzesti gratarul la foc mediu si frigi puii cu pielea in jos,8-10 min,ii intorci si mai lasi 6-9 min sau pana sunt facuti suficient.In acelasi timp pu pe gratar 1/2 de lime si le lasi 1-2 min,pana se caramelizeaza.Pt servit:asezi puii pe platou,pui deasupra restul de amestec de ardei iute si lime si servesti cu felii lime si legume prajite.
Reteta aici:
Chilli and lime chargrilled spitchcock
http://www.cuisine.com.au/recipe/chilli_and_lime_chargrilled_spitchcock
Etichete:
Aprlie 2009,
chilli,
Condimente,
friptura,
lime,
oregano,
Pui,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu