marți, 7 aprilie 2009

Pui la gratar cu sos



Ingrediente:

6 bucati pui
Pt pasat in apa:2,5 cm ghimbir,1 catel usturoi,1 lemongras,1 cm pasta creveti,2 ardei chilli uscati(inmuiati si scos semintele)
2 Linguri faina orez/cat e nevoie
1 Lingura sare/dupa gust
5 Linguri zahar/dupa gust
3 Linguri suc tamarind
300 ml lapte cocos

Pregatire:

Fierbi totul in oala pana puiul e pe 1/2 facut.Adaugi mai multa faina orez in cazul in care sosul e prea subtire.Adaugi sare si zahar,dupa gust.
Scoti puiul din sos,il pui pe gratar la prajit.
Servesti puiul cu sos deasupra.

Reteta aici:

Ayam percik (Grilled chicken with gravy)

http://zaracookout.wordpress.com/2008/09/19/ayam-percik-grilled-chicken-with-gravy/

Niciun comentariu: