marți, 7 aprilie 2009
Pui la gratar cu sos
Ingrediente:
6 bucati pui
Pt pasat in apa:2,5 cm ghimbir,1 catel usturoi,1 lemongras,1 cm pasta creveti,2 ardei chilli uscati(inmuiati si scos semintele)
2 Linguri faina orez/cat e nevoie
1 Lingura sare/dupa gust
5 Linguri zahar/dupa gust
3 Linguri suc tamarind
300 ml lapte cocos
Pregatire:
Fierbi totul in oala pana puiul e pe 1/2 facut.Adaugi mai multa faina orez in cazul in care sosul e prea subtire.Adaugi sare si zahar,dupa gust.
Scoti puiul din sos,il pui pe gratar la prajit.
Servesti puiul cu sos deasupra.
Reteta aici:
Ayam percik (Grilled chicken with gravy)
http://zaracookout.wordpress.com/2008/09/19/ayam-percik-grilled-chicken-with-gravy/
Etichete:
Aprlie 2009,
chilli,
Condimente,
creveti,
friptura,
ghimbir,
lapte cocos,
lemongras,
Pui,
sosuri,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu