Ingrediente:
1 Lingura ulei fl soarelui
195 g mazare congelata
1 ceapa medie,taiata cuburi 2,5 cm
1 cana piept pui dezosat,fasii
2 lingurite sare
1 cana muguri fasole
5 oua,batute
Pregatire:
Incalzesti uleiul in wok.Prajesti puiul,il rumenesti usor/moderat la foc mare.Adaugi 1/2 din sare,ceapa,mazarea si prajesti 2 min.
Adaugi mugurii fasole,prajesti 1 min.Adaugi ouale ,reduci focul la mic.Amesteci ocazional,pana se intaresc si se desprinde de pe wok.Cand s-a intarit si rumenit prin unele parti e gata.Servesti peste orez.
Reteta aici:
CHICKEN FOO YUNG
http://www.chinese-recipe.net/Chicken-Foo-Yung.html
marți, 7 aprilie 2009
Omleta cu pui/Pui Foo Yung
Etichete:
Aperitiv,
Aprlie 2009,
Condimente,
Mancare,
mazare,
muguri fasole,
Pui
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu