marți, 7 aprilie 2009
Biscuiti cu fulgi ovaz
Ingrediente 24 buc:
1 ou
1/4 cana ulei alune padure
2 Linguri sos mere
1/2 cana zahar brun
1 lingurita extract vanilie
1 cana faina simpla
1 lingurita praf copt
1 cana fulgi ovaz
100 g ciocolata neagra,tocata
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 180*C.Pui in 2 tavi hartie copt.
2.Cu furculita bati oul,sosul mere,zaharul,vanilia,pana se combina.Cerni faina si praful copt impreuna,peste amestecul ou.Adaugi fulgii si ciocolata,amesteci delicat pana se combina.
3.Pui cu lingura aluatul in tava,coci 15-20 min,pana sunt usor aurii.Lasi in tava biscuitii 5 min,ii transferi pt racit pe gratar.Servesti.
Reteta aici:
Choc-chip oatmeal cookies
http://www.taste.com.au/recipes/14191/choc+chip+oatmeal+cookies
Etichete:
alune,
Aprlie 2009,
biscuiti,
ciocolata,
Condimente,
Desert,
mere,
ovaz,
vanilie,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu