marți, 7 aprilie 2009
Lipii cu peste si salata fructe
Ingrediente 4 portii:
500 g fileu peste alb
1/2 cana/250 ml sos salata(Ranch salad dressing)
2 lingurite/10 ml Condimente Tex mex-vezi reteta
1/4 dintr-o laptuca,fasii
1 rosie,fara seminte,cuburi
6-8 lipii
Sosul lime:
3/4 cana/175 ml maioneza
3/4 cana/175 ml iaurt simplu
1 lingurita/5 ml coaja lime,rasa
2 Linguri/30 ml suc lime
Salata avocado si capsuni
1/2 cana/125 ml capsuni,cuburi
1/2 avocado,cuburi
2 lingurite/10 ml suc lime
2 lingurite/10 ml patrunjel tocat,optional
Salata mango:
1/2 cana/125 ml mango,cuburi(cca 1/2 fruct)
2 lingurite/10 ml ceapa rosie,cuburi
1/2 avocado,cuburi
2 lingurite/10 ml suc lime
2 lingurite/10 ml coriandru tocat,optional
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 180*C.
2.Combini sosul salata/dresingul si condimentul Tex mex.
3.Pui in tava folie,o ungi cu ulei.
Ungi pestele peste tot cu sosul(2).Adaugi pudra chilli la sosul ramas si ungi pestele peste tot.dai la cuptor 10 min.
4.Scoti din cuptor,desfaci pestele in bucatele,pui pestele pe lipii,deasupra salata,laptuca si rosiile,presari sosul de lime.
Sosul lime:
1.In bol combini: maioneza,iaurtul,coaja si sucul lime.
Salata avocado si capsuni:
1.Combini capsunile,avocado,sucul lime,patrunjelul.
Salata mango:
1.Combini:mango,avocado,sucul lime,coriandrul.
Condimente Tex mex
http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2008/10/condiment-tex-mex.html
Reteta aici:
Fish Tacos with Lime Drizzling Sauce and Fruit Salsas
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=7563
Etichete:
Aperitiv,
Aprlie 2009,
avocado,
capsuni,
Condimente,
frunze coriandru,
iaurt,
lime,
maioneza,
Mancare,
mango,
patrunjel,
Peste,
rosii,
salata verde,
sosuri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu