joi, 2 aprilie 2009
Dovlecei Chayote umpluti cu crab
Ingrediente:
4 dovlecei Chayote/mirlitons
2 Linguri ulei vegetal
2 cani ceapa tocata
1 cana ardei gras rosu,tocat
1 Lingura usturoi tocat
1 Lingura cimbru proaspat
1 Lingura condimente Creole-vezi reteta
1 cana smantana grasa de frisca
450 g carne crab proaspata
1/3 cana firimituri fine paine/pesmet,pt umplutura si presarat deasupra
Pregatire:
1.Intr-o oala mare,aduci la fiert apa,pui dovleceii intregi,ii fierbi la foc mediu,45 min,scurgi,lasi deoparte,la racit.
2.Intr-o tigaie mare la foc peste mediu,incalzesti uleiul,pui ceapa,ardeii,ii sotezi pana sunt usor caramelizati.Adaugi usturoiul,pulpa dovleceilor,ierburile si condimentele,gatesti 20 min.
3.Adaugi amestecului dovlecei,smantana si gatesti inca 20 min,pana incepe sa se ingroasa.Adaugi carnea crab si 1/3 cana pesmet,amesteci usor.
4.Asezi dovleceii scobiti in tava cu hartie copt unsa,ii umplii si presari fin pesmet deasupra.
5.Preancalzesti cuptorul la 175*C,coci dovleceii pana sunt usor rumeniti,cca 30 min.
Condimente Creole
http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2008/11/condimente-creole.html
Reteta aici:
Crab Stuffed Mirlitons
http://www.gourmetgirl1.blogspot.com/2007/11/crab-stuffed-mirlitons.html
Etichete:
Aperitiv,
Aprlie 2009,
ardei gras,
cimbru,
Condimente,
crab,
dovlecel Chayote,
Mancare,
Paine,
smantana,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu