joi, 2 aprilie 2009

Biscuiti cu ciocolata si espresso



Ingrediente:

1/4 cana faina obisnuita
1/4 lingurita praf copt
1/8 lingurita sare
2 oua mari
2/3 cana zahar
1/2 Lingura espresso(infuzat)
1 lingurita extract vanilie
2 Linguri unt nesarat
142 g ciocolata amaruie,tocata
57 g ciocolata neandulcita,tocata
3/4 cana mini cipsuri ciocolata

Pregatire:

Preancalzesti cuptorul la 190*C.Pui in 2 tavi hartie.In bol mic amesteci faina,praful copt,sarea.Lasi deoparte.
Cu mixerul bati ouale,adaugi zaharul,cafeaua,vanilia si bati la viteza medie 15 min,pana se ingroasa.
Cat bati ouale,pui untul pe baie apa,la foc mic,pui ciocolata deasupra.Iei de pe foc si amesteci ciocolata si untul,omogenizezi.Adaugi delicat ciocolata peste amestecul de oua,amesteci partial,adaugi amestecul faina,ciocolata tocata.Daca aluatul e f lichid,lasi cca 5 min pana se ingroasa usor.Pui cu lingura pe hartie,coci cca 5 min.Racesti pe gratar,inainte sa le scoti de pe hartie.


Reteta aici:

Chocolate Brownie Cookies

http://masak-masak.blogspot.com/2005_11_01_archive.html

Niciun comentariu: