vineri, 3 octombrie 2008

Sos de rosii picant




Ingrediente:

5 1/2 kg rosii(fie verzi/coapte)
1 kg ceapa
2 Linguri pudra curry
3 Linguri praf mustar
1 kg zahar
1 Litru otet
2 Linguri faina simpla
sare


Pregatire:

1.Daca folosesti rosii coapte,torni apa fiarta peste ele,le decojesti,le tai in sferturi.Daca folosesti gogonele doar le tai.
2.Pui rosiile intr-un vas de plastic nu de metal,presari cu sare,lasi peste noapte.
3.Dimineata scurgi lichidul lasat.
4.Tai ceapa si o pui cu rosiile,curry,mustarul,zaharul si otetul pe foc.
5.Adaugi faina amestecata cu apa,amesteci,fierbi cca 1 1/2 ora.
6.Dupa 1 1/2 ora iei de pe foc,si poti folosi dupa dorinta.


Reteta aici:

Betty’s relish

http://www.aboutseniors.com.au/index.php/articles/category/food_and_wine

Niciun comentariu: