duminică, 12 octombrie 2008

Hot Dog ca la Cumberland




Ingrediente:

500 g rosii coapte,injumatatite
2 ardei iuti rosii,fara seminte si nervuri
4 catei usturoi
o bucata ghimbir de 2,5 cm,tocat
300 g zahar pudra
100 ml otet vin rosu
454 g carnati porc
2 baghete,taiate fiecare in 4
1/2 salata iceberg,fin tocata


Pregatire:

Ies 8 portii.

1.Faci sosul,pui rosiile,ardeii,usturoiul,ghimbirul in blender,le faci piure.
2.Tai cuburi restul rosiilor.Pui intr-o tigaie mica:piureul(de rosii),zahar,otet si 1/2 lingurita sare,aduci la fiert la foc mic,amesteci constant.Adaugi rosiile tocate,cu sucul lasat si fierbi la foc mic 40-50 min,pana se ingroasa,amesteci ocazional.Torni fierbinte in borcane curate si uscate,tii la rece.
3.Preancalzesti gratarul la mediu.Pui carnatii ii lasi 10 min,ii intorci ocazional.Ungi fiecare carnat cu putin sos si mai gatesti 2-3 min,pana sunt facuti si capata luciu/glazura.
4.Tai bagheta pe lungime,umplii pe fiecare cu salata,pui carnatii deasupra si o portie mare de sosde rosii si chilli.

Reteta aici:

Cumberland Hot Dogs with Sweet Chilli and Tomato Relish

http://www.ocado.com/content/html/recipes3/cumberlandHotDogs.html

Niciun comentariu: