duminică, 12 octombrie 2008
Boabe porumb in sirop de lapte de cocos
Ingrediente:
330 g porumb dulce,conservat,scurs
350 ml lapte cocos
8 g zahar vanilat
1 Lingura zahar tos
un praf sare
Pregatire:
1.Amesteci laptele cocos,vanilia,zaharul tos in tigaie,lasi pana incepe sa fiarba,amestecand continuu.
2.Adaugi sarea,continui sa gatesti pana incepe sa fiarba iei de pe foc.
3.Adaugi boabele porumb in sirop,amesteci bine si lasi sa stea pana se raceste.
4.Refrigerezi inainte de servit.
Reteta aici:
Jagung Santan Manis (Sweet Corn Kernel in Coconut Milk Syrup)
http://dapurnegeridongeng.blogspot.com/search/label/Appetizers%20and%20Snacks
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu