vineri, 12 septembrie 2008
Supa creson/untisor
Ingrediente:
30 g unt
1 ceapa medie,tocata
570 ml supa legume
3 legaturi creson,tocat(untisor )
3-4 cartofi medii(sunt doar pt ingrosare)
290 ml lapte semidegresat
sare si piper negru proaspat pisat
nucsoara,proaspat rasa
Pregatire:
Topesti untul,pui ceapa si sotezi la foc mic,pana se inmoaie.Adaugi cartofii si supa si fierbi la foc mic pana se inmoaie cartofii.Pui totul in blender,pasezi,pui din nou pe foc,adaugi laptele,sare,piper,nucsoara,reancalzesti dar nu fierbi.Poti servi cu fire de usturoi verde tocat.
Reteta aici:
Watercress Soup
http://members.fortunecity.co.uk/leonora/recipes.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu