marți, 13 ianuarie 2009
Dolcetti cu kiwi si cocos
Ingrediente pt 4 portii:
2 kiwi
200 g ricotta
33 cl crema cocos
50 g zahar
2 foi gelatina
2 linguri faina cocos
Pregatire:
Cureti kiwi,le tai rondele,imbraci cu ele peretii si fundul a 4 forme.
Pui foile gelatina in 1 cana apa rece si lasi 10 min.
Pui la rece 3 linguri crema cocos,apoi le pui intr-o tigaie.
Pui ricotta si restul crema cocos intr-un castron.Adaugi zaharul,bati energic.
Pui crema cocos pe foc ,o incalzesti,opresti focul si pui gelatina stoarsa.Adaugi in crema de ricotta.Amesteci bine si bati din nou.Versi in forme,cu grija sa ramana kiwi pe marginea lor,dai 2 ore la frigider.Rastorni formele,pe farfurie si presari nuca cocos rasa.
Reteta aici:
Dolcetti di kiwi e cocco
http://www.alfemminile.com/w/ricetta/r1424/dolcetti-di-kiwi-e-cocco.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu