joi, 2 aprilie 2009
Rondele cu sunca si ananas
Ingrediente 24 buc:
2 1/2 cani/325 g faina care creste singura
1 lingurita praf copt
1 praf sare
55 g unt rece
1 cana/250 ml lapte
1/3 cana sos pt paste
120 g sunca,tocata
440 g ananas la cutie neandulcit,bine scurs
1 cana/100 g branza cheddar,rasa
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 200*C.Pui hartie in tava.Cerni faina,praful copt,sarea,in bol mare.Freci cu varful degetelor untul in faina sa obtii firimituri fine.Adaugi laptele,aduci aluatul impreuna,cu un cutit.
2.Pui aluatul pe suraf usor infainata si-l framanti usor.Il imparti in 1/2 si intinzi un dreptunghi de 15/30 cm.Il ungi cu sosul pt paste/ketchup,presari sunca,ananas,branza,rulezi pe marginea lunga.
3.Tai capetele daca e necesar.Tai felii de 2 cm late,cu un cutit ascutit trecut prin faina.Le asezi in tava,cu spatiu intre ele sa poata creste.Coci 17-20 min,pana sunt aurii si crescute.Servesti calde/reci.
Reteta aici:
Ham & pineapple scrolls
http://www.taste.com.au/recipes/15919/ham+pineapple+scrolls
Etichete:
ananas,
Aperitiv,
Aprlie 2009,
biscuiti,
branza,
Condimente,
sosuri,
sunca
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu