joi, 2 aprilie 2009
Inimioare cu merisoare
Ies cca 1 1/2 duzini de 3cm.
Ingrediente:
1 cana /225 g unt nesarat,la temp camerei
3/4 cana zahar pudra,cernut
1 lingurita extract pur vanilie
2 cani faina obisnuita,cernuta
1/2 lingurita sare
1/2 cana merisoare/cirese uscate,fin tocate
Pregatire:
1.Incalzesti cuptorul la 162*C,raftul/gratarul din centru.
Combini untul,zaharul,vanilia,faina,sarea in bol mare.Bati cu lingura lemn pana se combina,dar nu prea cremoase.Adaugi merisoarele.
2.Intinzi eventual intr-o tava de 20-22 cm.Coci doar pana incepe sa se aureasca,cca 20 min.Asezi pe un gratar la racit pana o poti atinge,ca 20 min.Treci cutitul dealungul marginilor,scoti aluatul il asezi pe suprafata lucru,decupezi inimioare.Folosesti un cutit pt a curata resturile de merisoare de pe margini.Biscuitii se vor pastra 5 zile la temp camaerei in vas etans.
Reteta aici:
Dried Cranberry Shortbread Hearts
http://www.marthastewart.com/portal/site/mslo/menuitem.fc77a0dbc44dd1611e3bf410b5900aa0/?vgnextoid=52221a55b890f010VgnVCM1000003d370a0aRCRD&autonomy_kw=&rsc=rf_result10
Etichete:
Aprlie 2009,
biscuiti,
cirese,
Condimente,
Desert,
merisoare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu