miercuri, 8 octombrie 2008

Floricele din... rosii




Ies 18 hors d'oeuvres.

Ingrediente:

1/3 cana branza iute( Boursin cheese),moale
1/4 cana busuioc proaspat,tocat
18 felii salam subtiri(9cm in diametru,113 gr)
18 rosii mici(grape)
18 fire lungi de arpagic


pregatire:

Amesteci branza si busuiocul sa se amestece bine.Pui 1/2 lingurita branza in centrul unei felii de salam.Apesi o rosie in jos,sa se stabilizeze,infasori salamul in jurul rosiei,legi cu firul de arbagic mai jos,lasand partea superioara sa se vada rosia.

Florile de rosii pot fi facute cu 4 ore inainte si refrigerate,acoperite putin cu plastic.Inainte de a le servi lasi 15 min la temp. camerei.


Reteta aici:

grape tomato blossoms

http://www.epicurious.com/recipes/food/views/GRAPE-TOMATO-BLOSSOMS-108382

Niciun comentariu: