miercuri, 8 octombrie 2008
Floricele din... rosii
Ies 18 hors d'oeuvres.
Ingrediente:
1/3 cana branza iute( Boursin cheese),moale
1/4 cana busuioc proaspat,tocat
18 felii salam subtiri(9cm in diametru,113 gr)
18 rosii mici(grape)
18 fire lungi de arpagic
pregatire:
Amesteci branza si busuiocul sa se amestece bine.Pui 1/2 lingurita branza in centrul unei felii de salam.Apesi o rosie in jos,sa se stabilizeze,infasori salamul in jurul rosiei,legi cu firul de arbagic mai jos,lasand partea superioara sa se vada rosia.
Florile de rosii pot fi facute cu 4 ore inainte si refrigerate,acoperite putin cu plastic.Inainte de a le servi lasi 15 min la temp. camerei.
Reteta aici:
grape tomato blossoms
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/GRAPE-TOMATO-BLOSSOMS-108382
Etichete:
Aperitiv,
branza,
busuioc,
Condimente,
Octombrie 2008,
rosii,
salam
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu