vineri, 3 octombrie 2008

Fasole verde murata picanta

Ingrediente:

2 kg fasole verde
1/4 cana sare pt muraturi
2 1/2 cani otet
2 1/2 cani apa
1 lingurita ardei iute /cayenne pepper
4 catei usturoi
4 flori de marar

Ies 2,25 litri.


Pregatire:

Tai capetele pastailor.
Combini:sarea,otetul si apa intr-o oala mare.
Aduci la fiert,reduci focul si fierbi 5 min.
Asezi fasolea in lungimea borcanului(in picioare)lasi spatiu 0,5 cm pana la gura borcanului.Adaugi 1/4 lingurita ardei,1 catel usturoi,o floare de marar in fiecare borcan.
Torni otetul fierbinte peste fasole,lasi spatiu 0,5 cm,elimini bulele aer,inchizi,sterilizezi 10 min.


Reteta aici:

Canning Pickled Beans (Dilly Beans)

http://www.paulnoll.com/Oregon/Canning/canning-pickled-beans.html

Niciun comentariu: