marți, 27 ianuarie 2009
Trabucuri migdale
Ingrediente 6 portii:
250 g migdale macinate
20 g unt
75 g zahar
2 Linguri apa flori portocale
6 foi placinta
125 g miere
2 galbenusuri
Pregatire:
Untul moale il amesteci cu zahar,migdale,apa portocale,formezi un rulou.Pui fiecare bucata umplutura pe foaia placinta,ungi marginile cu ou,rulezi.Incalzesti mierea intr-o oala mica.Prajesti trabucurile in mult ulei la 180*C,sa fie maro-aurii.Le scurgi apoi le treci prin miere.Le pui pe farfurie in forma de piramida.
Reteta aici:
Almond Cigars
http://www.belgian-recipes.be/recipe_almond_cigars.html
Etichete:
biscuiti,
Condimente,
Desert,
foi placinta,
Ianuarie 2009,
miere,
migdale
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Te rog sa-mi spui dac apa de flori de portocal o pot inlocui cu esenta de portocale. Am intrebat la plafar si nu au auzit de asa ceva.
Multumesc.
apa de flori portocal o poti inlocui cu ulei esential de flori portocal(Fares),la plafar gasesti si cu esenta cum spui,dar in ambele cazuri aroma este diferita!
Trimiteți un comentariu