marți, 7 aprilie 2009
Biscuiti nemtesti
Ingrediente:
250 g faina patiserie
160 g margarina
120 g zahar
25 g ou
10 g coaja lamaie,rasa
2 g bicarbonat sodiu
2 g scortisoara
Umplutura:
250 g pasta migdale(amesteci impreuna:125 g migdale macinate,125 g zahar tos, 0,5 g ou,1/4 lamaie,coaja)
Pt deasupra:ou batut
Pregatire:
Pui in bol margarina,faina,coaja lamaie,bicarbonatul,scortisoara,zaharul.
Freci cu degetele adaugi apoi oul,formezi aluatul,formezi o migie,aplatizezi,dai la rece 1 ora.
Pui faina pe masa intinzi aluatul de 0,3 cm gros.
Tai cercuri de 8 cm,tai 30 cercuri.Imparti pasta migdale in bucati de 18-19 gr,faci bile,le aplatizezi si subtiezi marginile.
Pui pasta migdale in mijlocul fiecarui biscuit,lasi 1 cm sapatiu la margine,ungi cu ou si unesti 2 1/2 impreuna.Presezi marginile cu degetul,poti presa in mijloc pt a fi ca biscuitii originali.Ungi biscuitii cu ou deasupra,lasi sa stea 10 min,ii ungi iar .
Coci la 224*C ,18-19 min.
Reteta si info nutritie aici:
Gevulde koeken - Filled cookie (Dutch)
http://prietepraat.web-log.nl/prietepraat/2006/08/gevulde_koeken_.html
Etichete:
Aprlie 2009,
biscuiti,
Condimente,
Desert,
lamaie,
martipan,
migdale,
scortisoara
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu