miercuri, 4 februarie 2009
Gogosele de dovleac umplute cu pasta fasole rosie
Ingrediente:
300 g faina orez,lipicios/gluten
35 g amidon grau
50 g zahar
50 g ulei porumb
150 g piure dovleac
100 g apa calda
1 praf sare
Umplutura:
360 g pasta fasole rosie/pasta lotus(impartita in 24 portii)*
Pregatire:
1.Fierbi la abur dovleacul pana e moale,il pasezi.
2.Adaugi peste el restul ingred si framanti un aluat omogen.
3.Imparti aluatul in 24 bucati,aplatizesi putin,pui umplutura,o acoperi cu aluat,acoperi cu susan.
4.Incalzesti uleiul in wok,le prajesti pana sunt maro-aurii.
Reteta aici:
Fried Pumpkin Cake
http://auntyyochana.blogspot.com/2008/01/fried-pumpkin-cake.html
* pasta de fasole rosie-vezi reteta
Pasta dulce de fasole rosie
http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2009/02/pasta-dulce-de-fasole-rosie.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu