miercuri, 4 februarie 2009

Varza umpluta cu vita si legume



Ingrediente 4 portii:

2 verze/varza chinezeasca(cca 680 g fiecare)
1/4 cana supa pui
3 Linguri ulei masline
2 dovlecei zucchini mici,cuburi fine
1 rosie mare,cuburi fine
1 ceapa,fin tocata
1 vanata mica,cuburi fine
1 Lingura usturoi tocat
170 g carne vita macinata
1 Lingura din fiecare:busuioc,patrunjel,cimbru
1/4 cana firimituri paine integrala
2 Linguri unt nesarat,topit

Pregatire:

Incalzesti cuptorul la 175*C.
Tai varza in 1/2,scoti cotorul,scoti frunzele din interior de la fiecare 1/2,lasi 3 randuri de frunze exterioare.Tai fin frunzele din interior.Incalzesti supa cu 2 linguri ulei,in oala medie,adaugi legumele,varza feliata/tocata,usturoiul,carnea de vita.Gatesti pana legumle sunt facute si carnea rumenita.Adaugi ierburile.Umplii 1/2 de varza.Amesteci untul cu firimiturile/pesmet,pui deasupra verzei,presari 1 lingura ulei deasupra.Coci pana se inmoaie,cca 35 min,asezonezi cu sare,piper,servesti fierbinte.

Reteta aici:

Cabbage Stuffed with Beef, Zucchini, and Herbs - In Season

http://www.slashfood.com/2008/11/26/cabbage-stuffed-with-beef-zucchini-and-herbs-in-season?icid=sphere_wpcom_inline

Niciun comentariu: