duminică, 14 decembrie 2008

Bomboane Camembert



Nu te lasa derutat!Nu sunt bomboane!

Ingrediente pt 4-6 persoane:

50 g faina simpla amestecata cu 50 g amidon cartofi
110 g unt
10 cl lapte
sare
piper proaspat macinat
un praf nucsoara

Pt acoperit:

1 ou batut
50 g pesmet
50 g faina simpla

Pt prajit:

1,5 l ulei struguri

Pregatire:

1.Topesti la foc mic untul,adaugi amidonul si faina,torni laptele rece la final,amesteci repede.Lasi deoparte.
2.Tai coaja branzei,o tai cuburi mici.
3.Pui sosul iar pe foc,il incalzesti,adaugi branza,asezonezi cu sare,piper,nucsoara.
4.Torni amestecul intr-o tava unsa,sa ai 2-3 cm grosime.Lasi sa se raceasca 1 ora cel putin.
5.Faci bomboanele:imparti amestecul racit in mici dreptunghiuri,apoi cu degetele,rulezi dreptunghiurile in forma de bomboane.Le treci prin faina,ou si pesmet.Dai la frigider 1/2 ora.
6.Incalzesti uleiul si prajesti sa fie maro-aurii,le scoti pe hartie.

Nota:

Poti congela bomboanele neprajite.Cand primesti o vizita neasteptata,le scoti direct din congelator si le prajesti.
Servesti fierbinti cu amestec de salata si o halba vin de mere.

Reteta aici:

camembert bonbons

http://www.aftouch-cuisine.com/recipe/camembert-bonbons-469.htm

Niciun comentariu: