marți, 16 decembrie 2008

Biscuiti Poisentia



Ingrediente pt 30 buc:

3/4 cana unt,moale
225 g crema branza,moale
1 ou separat
2 cani faina obisnuita
1 Lingura praf copt
hartie copt
30 betisoare
1 cana zahar rosu
30 bomboane M&M verzi


Pregatire:

Mixezi untul,crema branza,galbenusul pana se omogenizeaza,pastrezi albusul.Adaugi faina cu praful copt.Amesteci pana formezi un aluat tare.Acoperi cu plastic,refrigerezi 1 ora.Bati usor albusul,lasi deoparte.
Preancalzesti cuptorul la 175*C.
Pe masa infainata,intinzi ½ din aluat intr-un dreptunghi de 38/22 cm.Cu un cutit ascutit,tai patrate de 7 cm(15 buc).Asezi patratele 7cm,pe hartia neunsa.Ungi cu albus.Presezi usor in centrul fiecaruia un bat de cca 4 cm.Cu un cutit ascutit tai pe diagonala colturile 1 cm spre centrul fiecarui patrat.Presari cca 1 lingurita zahar rosu in fiecare patrat.Pliezi alternand colturile patratului spre centru sa formezi morisca,suprapui aluatul/colturile in centru,presezi usor sa se lipeasca.Apesi 1 bomboana in centrul fiecarei moristi.
Dai la cuptor 9-12 min,pana se intaresc.Cu o paleta le scoti imediat.



Reteta aici:

Poinsettia Cookies

http://www.foodnetwork.com/recipes/gale-gand/poinsettia-cookies-recipe/index.html

Niciun comentariu: