marți, 16 decembrie 2008

Bomboane cu ciocolata si cafea



Ingrediente pt 30 buc:

150 g ciocolata menaj 70%
250 ml smantana dulce(de frisca)
80 g ciocolata alba
2 lingurite cafea solubila
30 boabe cafea

Pregatire:

Pe baie apa topesti ciocolata menaj(o temperezi).O torni in 30 forme mici de Al,rasturnate cu susul in jos,lasi sa se usuce.Odata uscate ai cosulete f mici de ciocolata.
Incalzesti 6 linguri smantana in care dizolvi cafeaua solubila si ciocolata alba, si torni peste ciocolata alba,acoperi vasul cateva min,apoi amesteci bine pana ciocolate se dizolva.Umpli pana la 2/3 cosuletele de ciocolata.Apoi bati restul de frisca (fara sa adaugi zahar) si cu un cornet completezi cosuletele si decorezi cu o boaba cafea.

Reteta aici:

Chicche al caffè

http://www.saleepepequantobasta.com/search?q=Chicche+al+caff%C3%A8

Niciun comentariu: