vineri, 19 decembrie 2008

Gugelhupf



Ingrediente 6 portii:

200 g unt
100 g zahar pudra(cu amidon/icing sugar)
100 g zahar
4 galbenusuri
4 albusuri
230 g faina, fina
20 g cacao
zahar vanilat
1 praf sare
unt si faina pt forma
zahar pudra pt presarat


Pregatire:

Freci untul,zaharul pudra,zaharul vanilat,un praf sare pana se umfla.Treptat pui peste ele galbenusurile.Bati albusurile cu zaharul pana stau tari,le incorporezi in amestecul oua.Adaugi faina.Colorezi cca 1/3 din amestec cu cacao.
Ungi si pudrezi forma.Umplii forma alternand amestecul alb si negru.Coci in cuptorul preancalzit la 180*C,cca 1 ora.Rastorni pe ungratar si lasi la racit.Pudrezi cu zahar.


Reteta aici:

Marble Gugelhupf á la Sacher

http://www.ichkoche.at/Marble-Gugelhupf-la-Sacher/rezepte/detail/html/111400

Niciun comentariu: