Ingrediente:
1kg dovlecel
1/2 kg dovleac copt
1,5 kg zahar
4,5 pahare apa(25 cl paharul)
2 lingurite rase enibahar
1 lingurita rasa ghimbir pudra
1 lingurita rasa cuisoare
1 lingurita rasa nucsoara
2 lingurite rase scortisoara
Mdp:
Se rade mare dovleacul si dovlecelul,se pune in cratita cu zaharul,apa,condimentele,se fierbe pana se ingroasa,spre sfarsit se pot pune felioare taiate f subtire de lamaie.Se poate face doar din dovleac/dovlecel.
M-am inspirat de aici:
http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2008/10/unt-de-dovleacgem.html
joi, 10 martie 2011
"Turta dulce " la borcan
Etichete:
Condimente,
Conserve,
cuisoare,
Desert,
dovleac,
dovlecel,
Dulceata,
enibahar,
gem,
ghimbir,
Martie 2011,
nucsoara,
scortisoara
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu